ВСЕ ПРО ЛЮБОВ
насильно милим не будЕш
любов насильно не буває ;
до Бога ближче підійдеш
коли в примиренні кохаєш .
любов сліпа й не бачить гріх
вона в наївності правдива ,
в любові любиш всенький світ
і відкриваєш в світі дива .
любов у святості жива
відчинить вічний день у небі ;
любов - навколишня краса
приходить щастям у потребі .
любов , здобутками жива
у праці днів прекрасно мила ,
в пречистості своїй свята
якщо в житті вона правдива .
Написано року 2018
дня 20 місяця 12
|