Що впертіше: чи камінь, чи вогонь? У кому більше розуму і сили? Відвертіше, хто здатен удогонь Спинитися, допоки не просили? З іскрини жар нестерпно попелить І спалює ненависно всі дати, Мов молячи, спинити і полить, Водночас, майже пошепки, піддати… І камінь з місця – не проста мета, Та, зрушивши, не стійте у порозі, Не встоїте без мудрості щита, Отямитесь за ним на півдорозі… Така дилема, знаю лиш одне, Якщо це ще когось з вогнів цікавить: Від каменю не стигне вогняне, А камінь, обігрітий, не лукавить…
Цікавий вірш, змістовно глибокий. Але чомусь крутяться суперечливі питання...
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")