Зустрілися в одному серці дві Любові – Колишня і Нинішня.
- Ти божилося, що мене ніколи не забудеш, - мовила Колишня. - Любиш?
- Люблю, - схлипнуло серце.
- А як же я, - змахнувши довгими віями, підійшла Нинішня. – Кохаєш?
- Кохаю, - аж захлинулось Серце.
Любов Колишня глибоко засиніла очима і ступила з Серця. По її слідах зростали яскраві голубі Незабудки.
Любов Нинішня повногубо всміхнулася, розправила світлі кучерики. А
потім зручно вмостилася, згорнулася калачиком і спокійно заснула.
Серце боялось і стукати, аби її не потурбувати...
Дорога Софійко, лишила перший варіант як бачиш. А в англійському варіанті - чомусь зупинилась на тому чіткішому, баладному (та мова - строгіша, без ніжних наших суфіксів ітд..)
Цікаво чи бувають різні любові . Можливо різні бажання любові , різні мрії любові . Я думаю що в світі завжди є одна і головна , найголовніша любов . Решта , можливо , це тільки тіні головної любові . Бо любов це мрія , любов це надія , ми віримо в те що нас хтось полюбить так як ми любимо . Але чи це можливо чи це буває . Я вірю . але не знаю . Я вірю , але не відчув , я сподіваюсь що хоч трохи щось про любов та збагнув ...
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")