Лиш ти залишишся для мене Єдиним щастям на землі Єдиним променем надії, Який зігріє мої дні Солодким спомином на серці Залишуться твої вуста І ніжним дотиком відвертим Оселяться у моїх снах. Лиш ти наснишся серед ночі І я одразу посміхнусь Коли тримаю твої руки Я вже нічого не боюсь Лиш ти то сонце у житті, В яке закохуюсь щомиті У твої коси золоті В очей твоїх морську блакить...
|