... Осінь Запахнула осінь І вітер солоний Бачу твої стопи У піску відбиті Стискаю минуле Як канімь в долоні Прикриваю сонце Похоронним квітом На стежці чекання Задоптані мрії От така вигідність В дорозі по смерть О так всі кінчаєм Окрилені й смілі Як гасне єдиний Любові букет 1995, П Онишканич ...
|