Диптих
Розхлюпана віолончель – Ця ніч, найніжніша з ночей, Ця ніч, з голубим
золоте, Нікому не скаже про те, Що змушені в душах таїть.
В очах понесемо її, Розвиднених, але сумних. ...Ніч віолончеллю
бринить.
*** Поглядом стривоженим сходить у
вікні, Золотими буквами ллються у пісні, Білих рук оманою світиться
мені, Повторитись проситься Неповторна ніч...
|