Не вір,не знай,не відчувай і не роздумуй про чужу свободу, кохання тайни й загадки пізнай, якщо не пізнавав ще зроду. Нехай наповнить душу дим і розумом хай він заволодіє, мандруй думками з Лондона у Рим, і вітер почуття тобі навіє. Впусти кохання в ненаситні сни, напийся ним і стань невтомно жити, наповни серце перлами роси, ненамагайся вічність зупинити. Убий себе і народися знову, прийми це дивовижне почуття, відчуй таланну мить зіркову, ти зрозумієш,в чому сенс життя!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")