Як буйний вітер, як сонце ясне, як дощ і як рання зоря – її потішає серце м’яке, для неї то барви життя. Як спів соловейка, як плескіт шумний, як звуки світанку і казки – її зігріває той голос дзвінкий, для неї то настрою маски. Мов небо безмежне і сонце сліпуче, як вічна бурхлива весна – її напуває кохання жагуче і пристрасть його чарівна.
|