Ми давно вже стали в пару, пам’ятаєш той момент?… Серце нило від удару, крок назад і два вперед… Очі сяяли немовби диво бачили якесь Раз за разом вдалі спроби чарували світ увесь. В інтригуючому танго рухи злили дві зорі, силі танцю вищі ранги підкорялися у грі. Все довкола завмирало, зупинявся навіть час, але серце добре знало, все закінчиться й для нас. Адже музика і танець не підходили мені, інший був тоді обранець в закулісній стороні. До щоки торкнусь рукою, ти відчуєш – вогник згас, в пару я стаю з тобою вже,на жаль,останній раз…
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")