Хотіла б я ангелом бути І мати крила могучі Щоб зараз до тебе злетіти У край твій сліпучий Обняла б я тебе крилами Поцілувала,приголубила Та забулась я на хвилину- Я ж тільки людина! Хотіла б я зіркою бути Світити тобі і вдень,і вночі Ніколи не зміг би ти це забути Щасливі були б очі твої Я була б зіркою,сонцем Коханого теплом накрила Замріялась я цим і забула- Я ж тільки людина! Хотіла б я вітерцем бути Летіти до тебе туди Де зараз не можеш мене ти забути Туди,я лечу все ж туди Ніжила б тебе я в обіймах Любов"ю соєю обгорнула Жах,невже я знову забула- Я ж тільки людина! Хотіла я бути всім на Землі: І зіркою,сонцем і вітром Все це так невдавалось мені Все,що блукало світом Та згадуючи,що я все ж людина Втішала себе тим Що все це десь по світу бродило А я залишалась поряд із ним...
|