Перед тим, як видалити свої почуття З карти пам'яті свого життя, Не забудь скопіювати моє фото Й видалити у корзину, усміття... Але копію лиши у своїй голові, Залиши її у пам'яті своїй У папці, що минулим називають, І там мене усміхнену лиши... Туди закинь мої улюблені пісні, Туди закинь всі мрії наші й сни, І видали всі чвари та незгоди, Що межи нами весь цей час були... Нехай у папці тій буде все те, Що ти немаєш, милий, дотепер. Я знаю, що в мою ти папку часто загляаєш! Я знаю, що її ти ще не стер! А може, інша зараз в твоїй голові Всю пам'ять переповнила своїм дурманом! Не знаю!Я пароль твій не ламала До твоїх безнадійних почуттів... Ти сам мені логін до серця дав. Колись, коли у нас був спільний вірус. Колись, коли усюди стояв плюс, А зараз ми переставляєм плюс на мінус... Бо зараз ми перегружаємо думки, Щоб видалити вірус з голови, Бо вірус цей — утрачена любов! Так видали його і заразися знов! І на системі ти мені двійковій Вклади весь зміст у цифри нуль й один І через декілька секунд, хвилин Ти видалиш мене — кінець розмові... Do you really want to delete this subject? ...Yes =)
|