Ти знов прийшов,
Я знов побачила тебе.
Що він у мені знайшов?
Й чого тебе нема у мене?
Тоді гадала, що потрібна,
Та час пройшов, і все не так.
Хіба ж тебе не гідна?
Чекала я?! Ще б пак!!
Ти поруч був, та не такий,
Ти обіймав мене,
Та раптом став чужий.
Не цілував ти більше.
А я дивилася на тебе
І сльози по щоках текли.
Хтось забирає тебе в мене,
І щось кричало «ВІДПУСТИ».
Тепер з тобою ми ніхто,
Та були більш ніж друзі.
Пусті розмови ні про що,
А серце залишилося у тузі.
Тепер я його, не твоя,
Він мною дорожить…
Та все ж за тобою плачу я
І що ж мені далі робить?
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 1931 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")