Діалог
- Тук, тук, Привіт!
- Заходь, тебе завжди чекають.
- А я від своїх ледь утік,
- Не бійся, тебе тут не впіймають.
- Як справи, як життя?
- Прекрасно, добре, все чудово.
- Невже, це не брехня?
- Та ні, ти не допустиш того!
- І справді, я знаю тебе добре...
- Це добре, чи погано????
- Дурненька, навіть краще
- А я тебе, не бездоганно
Такий звичайний діалог
Він і Вона, вже просто друзі
Навіщо вже тепер переполох?
Але розмова у такому дусі…
Нагадує зовсім, щось більше
Нагадує таке, від чого серце щемить
Але ніколи вже не буде
Між цими двома жить…
|