Ти вперше пишеш йому листа…. Виводиш акуратно всі слова Вкладаєш у них серце й душу. Ти вперше пишеш йому листа, Не просто так , а відчуваєш «мушу» В листі , де вже тих слів багато І натяку не даш на те, Що в серці щось тремтить давно. Таке наївне, чисте і просте. Звичайне і незвичне почуття! Але не варто йому знати, Ти просто запитаєш про життя. Бо другом звик тебе сприймати!!!!!!!
|