Я бачив тебе учора, Ти знову ішла одна... В твоїх очах, як у морі, Топився і йшов до дна. Ти була така прекрасна, Кохання мене палило, І наче жага ненасна В мене любові налила. Немовби чарівна фея Мене до себе манила. Ти квітка моя, лілея, Та ти мене не любила. Хотів я тобі сказати Стільки прекрасних слів, Та страх не хотів відпускати. Ох, як я про це пожалів. Ти - ангел безкрилий, ти - фея, На грішні землі хоч живеш. Прощай же прекрасна лілеє, Ти долю ще свою знайдеш...
|