Ночі і дні летять без упину, Я десь і ти на кінці прірви, Де ти, де ти, любий, коханий, милий?!? Прийди, прийди і серце прилине!!! Сонце зійде й розтопить кригу, Місяць мине і прийде ніч на заміну, Світ розцвіте, а без тебе загине! Ніч ще надворі, тебе й досі нема, Сніг за віконцем, а на столі свіча.
|