Мені так часто пахне тобою… Свіжо, ніжно й приємно, Немов солодкою нугою, Казково-дивно. Мов цукерки, легко тануть Твої поцілунки І до себе, наче манять Очі, як дарунки Гляну зачаровано – мовчиш: Гарно, лагідно, спокійно, Мабуть, тихо спиш: Казково-мрійно.
|