Емоції...живі куплети, це наше щастя й протилежність, вони породжують залежність, немов від диму сигарети. Живі куплети- почуття, безсилий розум перед ними, ти любиш...просто і незримо, хоча вона іще дитя. Тамуєш подих...заіскрить твоя душа і сліпо лине, ковтнути каплю нікотину, побачити , відчути мить. Єдиний погляд й миле личко, дає життя моїм куплетам, і ось наступна сигарета, вона...підносить запальничку.
|