Цілуй,цілуй аж до нестями, Ковзай вустами,щось шепочи Не іскри,а горять вогні між нами Додолу феєрверки сіючи. Торкайся тіла,як на піаніно, Ти музикант,ти маєш хист Влаштуємо тут спеку і латино Між нами відстань не дарує зміст. Нам не потрібні рожеві небеса Ми на землі куштуєм насолоду Давай не поспішати,тут краса, Давай не переслідувати моду. Візми за руки,тільки не тремти В тобі тону-а це і не на краще Хотіла від реальності піти Тепер від тебе утікать найважче...
|