пробач,що почала цю розмову,
пробач,що все вирішила за "нас"..
просто "нас" уже нема..
є просто ти , і є просто я...
ти там літаєш так далеко,
а я шукаю щастя в небі..
я йду ,чуєш..
хмм..знаю,вже і так всерівно..
просто..чуєш,не так все просто..
знаєш,а я не хочу йти..
ти там живеш своїм життям..
а я ще тут дихаю тобою..
..я плакала,сміялась,але все-таки пішла...
чому пишу усе це,я-не знаю..
люблю,пробач,але нам вже час прощатись..*
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")