НОКТЮРН Ніч чорним війнула крилом, В небі місяць зірки роздає, Гріє ніжність твоя і тепло, – Ти сон, чи безсоння моє? Лунає опівночі крик, Чари ночі довкола все п’є, Твій образ явився і зник, Ти сон, чи безсоння моє? Ніч довга не має кінця, Я знову цілую тебе, В такт ночі співають серця, – Ти сон, чи безсоння моє? Розбилося темряви шкло, Світанкова зоря настає. Як добре удвох нам було... Ти сон, чи безсоння моє?..
|