Так, я стану твоєю. Лише сутінків набери І вечірню зорю запали, Хай тиша пливе над землею. Так, я cтану твоєю. Оселею нам буде сад, Багатством – рясний зорепад, Пригорнуся до тебе душею. І весняно наш сад зацвіте, І, неначе зимові завії, Розлетиться по світу той цвіт, Подарує закоханим мрії.
|