Сірість і совість, Сирість і страх, Показова хоробрість - Все в наших очах Мигнуло мов спалах Шукаючи користь Прокинувся жах. Поглинуті морем Застигли в болоті Під небом чорним Без крові і плоті - В холодному поті Кидаюсь безсонним Із кляпом у роті...
|