Чому ти пішов від мене? Чому відпустив зі своїх рук? Чому не зупинив мене, Коли почув дверей стук? Невже для тебе все так просто: -"Пішла,то нехай і йде! Знайду собі іншу - і легко! А вона іншого все одно не знайде!"? А в серці залишилась рана І біль терзає душу! І плачу кожен ранок, Коли одна прокидатись мушу! І світ не милий без твоїх очей, Усмішки,поцілунків губ твоїх! Все моє життя без тебе пусте! А тілу не вистачає дотиків твоїх! Чекала тебе і тихо страждала! Та ти так і не прийшов! Капля крові повільно упала! І тільки бездиханне тіло ти знайшов...
|