Як все безглуздо! Цей життя, цей день, ця мить І ці думки, що в голові літають… За мит усе це в прірву полетить, А я не встигну, я їх не впіймаю… А є ще мрії… Ті, що не збулися. Вони є завжди. Завжди поряд мрії. На вічній нитці Віри та Надії Усе зникає. Може, ти лишись?
|