Хотіла без слів я Тебе зрозуміти, Хотіла відчути без дотику...Ні! Хотіла собою весь світ замінити, А Ти й зі словами прийняти не зміг. Хотіла в зінницях Твоїх я втонути, Й зоріти Твій погляд, і чути Твій сміх. Я марила мріями для Тебе лиш бути Красунею кращою з-понад усіх. Хотіла я бути для Тебе моделлю, Щоб тільки мене фіксував об'єктив, Щоб тільки мене малював Ти пастеллю, Та все це- ілюзія, марево, грим..
|