Біда раптово підійшла.
У двері стукати не стала.
Сама собі диван знайшла.
І тихо споглядала
Щоразу більше підступала
Але не думала і не гадала
Що той дім, та хата
Ніколи не буде проклята
Бо там панує спокій, ласка
І там завжди буде підказка.
Там скрізь лише турбота.
Душа там тихо спочива
Там моя домівка, моя сімя
Її я збережу, іншого шляху нема.
|