Цвіт кохання. Веселий світ стоїть навкруг, Так, ніби намальований, А я несу свою весну, До тебе, мій схвильований. Пташки, співають нам пісні, В вербі, що похилилася, А ми весняної роси З тобою, вже напилися. Кохання квітка, розцвіте І щастя, не осиплеться, Коли у серці проросте, На все життя, залишиться.
|