Десь в іншому житті, Коли любила, Були ми грішні і святі, Любов п'янила! Сміявся травень нам услід, Розправив крила, Я обіймала цілий світ, Бо я любила!
Сміється травень нам услід... Та я безсила... Вже бур'яном заріс наш слід... І я безкрила...
Минуло літо і весна, І вже несила, Колись була я не одна, Колись любила, Сміявся травень нам услід, Любов зотліла, Змінився наш з тобою світ, Опали крила!
Сміється травень нам услід... Та я безсила... Вже бур'яном заріс наш слід... І я безкрила...
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")