Гортає час нам сторінки, І знов любов запалює вогні. І в тому колі – ми. Там неба струни голубі Торкаючись святої землі, Несуть прозору таїну, Нам не збагнути цю красу. Там квіти в ніжності своїй Закохані у вітер бунтівний. І діти сонця – промені легкі Купаються у травах запашних. А нічка на світанку ранку Дарує безліч крапельок роси. Як ти даруєш теплоту свою Тій, що закохана без тями. Ой, не сполохни цю мить крихку. Крізь все життя ти пронеси Яскраве полум`я кохання. Тобі я вірю любий.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")