Хай живе у серці любов. Хай вогонь кохання палає. З першого погляду і до останнього, З першого подиву і до останнього, З першого подиху і до останнього, З першого променя і до останнього, Сонцю гарячого, сонця пекучого.
Хай надія не полишає В тяжкі хвилини, І тяжкі години, Хай живе і радіє Юність твоя окрилена. Бо є в світі людина, Що тебе кохає, Хай тисячу миль Вас розділяють. Вона все подолає, Якщо справді кохає.
Хай живе у серці любов. Хай надія світлим крилом В дні сумні тебе огортає. І на одинці з журбою Не полишає. Не полишає.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")