Зайшло у двері змерзле й закоцюрблене Ну що сказати -"Де твоє пальто?" Поглянь дворами розходився грудень вже, а ти роздягнене гуляти побрело. (Те посміхається) - "Чого це ти хихикаєш? Йди до кімнати, я поставлю чай". Заходжу... Скаче навіжено (Точно звихнуте!) Ще й ілюструє дурнувато смайл. Ну звідки взялося таке на хлопчу голову? Було б раніше в шию тебе гнати, з усіх Кохань, що ніжаться довкола он. Мені дісталося... Ну зовсім психопатне!
|