Колючий терен, лист сухий
Мов аромат духів п’янкий
Кружляє у захопливім танку
На схилах гір кохання п’є росу
Безпечна п’єса двох сердець
Як пара в’ється під вінець
Волосся шовк лягає у долоні
Дитяча радість б’є у скроні
Невдячний час завмер навік
Йому давно вже втратив лік
Посеред хаосу лихих очей
Шукай, шукай театр ідей
Проклятий розпач, все чуже
Він душу з тіла прожене
Пустеля, сум, солодкий гріх
Лише один з - поміж усіх
Перлина – скарб морського дна
Чекала свого янгола…
Він тут, він поруч, він ось тут
Із ним всі біди промайнуть
Уламки скла і сліз ріка
Чомусь стм’яніла сонця гра
Запах фіалок, колір снів
У хащах морок ціпенів
Ти подаруй мені весну
Твою я руку пригорну
Цей всесвіт в нас, і він прийде
Та рай на землю поверне…
|