Історія – велике дежа вю,
Де змінюються постаті і дати.
За Нами вибір, Понтій за суддю.
Комусь прийдеться руки умивати.
Контекст подій, вбудований в контент,
Помножений на безліч компромісів.
Черговий знов пропущено момент,
Чи може перемога справді близько?
І світлі очі дівчинки, які
Ще не пізнали зради і вендети.
Якщо хтось вірить – може справді є
В історії великі хепі
енди.
Світлана Копилова.
|