Цікаві Ваші думки, хоч над римою треба ще трохи попрацювати. Особливо мені сподобалося закінчення оптимістичне з великою надією, тільки не розумію фрази "коли вже забуду..." кого, що забуду, навіщо забуду???... прошу пояснити.
Є над чим подумати, оригінальна форма вірша. І, я думаю, якщо вихід буде, тоді коли забудеться для чого він потрібний то .. це вже не буде вихід, а виходом стане те, що матиме актуальність сьогодні, але чи не забудеться і це вже завтра?
Твір про наше життя, де ми весь вік запитуємо себе, якщо не затулили його всього думкою суто про хліб і ковбасу, "де ми є, де були, де будем". І ми дізнаємося відповіді на свої питання, але... читаймо даний вірш.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")