Дні звучать велично, наче мантра, В звуках монотонність тихо втора… Тільки вчора «нині» - ждали «завтра», Завтра «нині» знову стане «вчора»… І летять у прірву дні за днями, А Країна, мов підбита птаха, Вчора, як і нині, з «москалями» Не знаходить ладу, бідолаха… Маргінали… Вірили у «завтра»… Викинуть надіялись наругу… Гідності в серцях палали ватри, А пішло, як завжди, все по кругу… «Завтра», може, й краще ніж «учора», Тільки б край покласти стрілянині, Бачте, не дає нам спокою «потвора»… … А так щастя хочеться вже НИНІ…
ПРАВДА, якій заперечити не годі. Дні минають в Україні гинуть ЛЮДИ. Чорт московський роздор сіє у НАРОДІ, який любить звук трембіти і бандури... Про цю ПРАВДУ від років пишуть поети. А читає... Хто таке читає НИНІ, коли СХІД оспівую знов кулемети. Ллються гіркі сльози й кров в НАШІЙ КРАЇНІ... Дуже дякую Вам, Пані Катерино за гіркою правдою вишитий вірш. Я з ВАМИ! З повагою Василь Шляхтич - син України з Польщі
А найголовніше, навіщо було втручатися сусідам до наших внутрішніх негараздів? Я, більше ніж впевнена, що ми б вже давно між собою порозумілися... Дякую за візит!
Життя не стоїть ,воно швидко спливає, Щастя хочеться нині,а його все немає. Згорювалось серденько,вся країна в тривозі, Неодна уже ненька сина жде при дорозі.
Залишається надіятись, що щастя прийде у завтра, яке колись стане нині. Бо нині стільки біди, що ми давно не знали такої вчора. Але мусимо жити там, де поселив нас Бог, у нашому нині. Звірою і надією.
Люди, часто у мирний час не розуміють суть життя і шукають щастя не там... А коли війна, то хочуть миру... і так по колу...
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")