Майстерно. Не вірш, а крик зболеної душі. Ми вийдемо із тьми, коли вийдемо на дорогу Божу, дорогу правди, і коли Слово Боже, насправді, стане світильником ногам нашим; коли душа наша забагне Ісуса. Лише з Ним темрява нашого серця і темрява світу щезнуть, і тоді ми станемо людьми. Без любові людина байдужий камінь, а разом з Ісусом виливається любов Божа Духом Святим у серця наші.
Гарний заклик "проснутися"! Кажуть же " Без Бога не до порога" ! "Не шукайте інших Богів крім мене" так сказав Господь. А люди ххочуть повернутися в печері, викопують "національних" богів.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")