У мене таке враження , що новачків обминають ( я маю на увазі не тільки себе ! ) , важко жити українцям без підтримки , коли ми не підтримуємо один одного ... таке і у кожного з нас важке життя , не має різниці де , бо я обїздив і далі багато подорожую , проблеми у всіх спільні , а вирішуємо їх кожен зокрема - мабуть і від цього на Україні біда !
Ви знаєте, важко сприймається Ваше вільне висловлювання. Взяти хоч би початок. "драбиною гуляла гадість немов би пошесть по думках " По - перше гадість (гадость) рос. а українською буде гидота, по - друге чому драбиною гуляла, адже драбина - обмежений предмет і його не можна порівнювати з думками, бо що таке драбина 5-6 деревинок і все, а думи творять життя, літають в просторі і ще багато чого можуть. А потім треба вчитися правильно вибудовувати речення, наприклад: "давала старості не жити радості мукам ситий страх" Це мертва мова, адже я упевнена, що Ви так не розмовляєте, то навіщо так пишете. давала старості не жити, - а що ж вона давала? а мучитись і ситий страх . Або: Не давала старості жити і т. п.
Ваші поради заставляють задуматися , щиро вдячний !
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")