Так, люди надіялись на братські відносини, але не так сталося, як гадалося...і ось ми воюєм, ніби з тінню, бо він думає одне, говорить друге, а робить третє. Дякую за експромт!
Сказано про Того , і ясно про кого , це не тільки один Він такий , вони , російські царі всі такі , я люблю історію і глибоко її сам вивчаю , бо на жаль в різних школах навіть те що ніби правильно написано по різному трактують , а діти ... вони , ми , в себе все вбираємо , і лише з часом розуміємо скільки неправдивої історії нам викладали !
це що я кажу , це ще нічого , є такі які набагато геніальніші , мають деколи вже в 14 років такі розробки на різні теми , що вам і не снилося ,але , напевно ті що " на горі" менш геніальніші і більш завидні , і тому не визнають їх винаходи , і що робити , вони виїздять в Багаті країни , ба , МОВУ нас навчала вже держава , може спеціально , щоб ми , молоді достойні свідомі , а особливо геніальні люди виїжджали , а ви старші , повинні боротися за нас , якби на Майдані ви принесли далі стяг боротьби ( бо ми , молоді почали Майдан) і продовжили на місцях боротися проти корупції , брехні , і т.д всіх негативів , то б ми вже збудували ВІЛЬНУ ЦІЛІСНУ ДЕРЖАВУ УКРАЇНА !
Знаю, мій хороший, що є така проблема із молодими геніями, а все тому, що державою правлять такі, як ми - совдепівські, а потрібно щоб молоді, зі своїм новим баченням, стояли коло штурвала, і не треба покладатися на старше покоління, бо що з нас уже взяти, хіба-що словесну підтримку і в кращому випадку мовчання, а ваше молоде завзяття і буйство сили, може гори перевернути, як при союзі говорили:- Молодим дорогу- старикам повага.
Правдиво все написано. Будемо сподіватися на те, що нитка, таки, обірветься. Вже давно пора... Може їй, отій нитці, допомогти? Дякую. Повернула свій борг, п. Катерино. Натиснула на сердечка. :-)
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")