ненаситність тіла
породжує журбу ,
байдужість душі
дає скорботі біди
панувати над світом ;
у тьмі не шукати сонця
у бездонності гніву
лише війна .
відчини двері любовю
і увійдеш у вічність -
подарунком радості
відпочинеш .
написано року 2016
дня двадцять восьмого місяця третього
|