Ми проростаєм мов насіння, берем з землі усе.., а треба чекати милості із неба в ефекті вільного падіння? Планета стогне, гірко плаче. Йде вісь набік і менш хвилина, чека без остраху людина ефект зворотньої віддачі. Ми божевіллям тішим дно неангельські піднявши ритми, йде тихий відлік, мовить диктор ефект падіння доміно.
|