Вибір-таке цікаве слово, Підзмісту повне ,домислів моїх, У роздумах ховається чудово, Але спливає у потрібну мить. Той вибір він загадок повний, Одна з них ловить на живець, Всіх тих невільників, Що у бутті життєвім, Не можуть вибір подолать земний. Ті люди мають вибір, Але не правельна в них путь, Розплата-це безмежний вир, Похованих надій іпобажань, А друга,як та мудрість вчить, Що вибором потрібно дорожить, Не упистить бажанну мить, За хвіст держать й не відпустить. Ті люди також потрапляють, Туди,у вир безмежний і ясний, У вир можливостей,надій і мрій, Які здійсняться у важливу мить. Але є й шанс, Супутник у житті, Без шанса на той вибі, Кохана доля пролежить у забутті, А доля,де той шанс на вибір є й живе, Злетить до небосхилу,зір... Людський побачить перспективу, Майбутніх подвигів.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")