...........грех — это зло, наиболее достойное сего наименования... ...........зависит от нашего позволения... ......................................Василий Великий ...........Все знают, что грех - это зло, но не всегда ...........принимают в расчет, что зло динамично. ......................................Св. Иоанн Златоуст
Козакують гріхи в потойбіччі Душі — Перевеслом оман в опівнІччі - Стрижі; Пересіяні думи все куделять Дороги; Половіє* задимлена челядь Під Богом...
Щиро Вам дякую за коментар і що підмічаєте огріги. у даному випадку мають бути зафіксовані наголосом 3-й і 10/9/10/9 склади тому я туди вставила "все" -- хотя мені, як для логічності і к-ті загал. скл. можна без нього обійтися.
ІЗ ПРИЙДЕШНІМ ВАС СВЯТОМ!!! ЩОБ У ВАШІЙ ДУШІ ЗАВЖДИ КВІТУВАЛА ТАКА ТЕНДІТНА НІЖНІСТЬ, ЯК ЦІ ПІДСНІЖНИКИ!!!
Щиро Вам дякую за розуміння, що в маленький об"єм, вкладена велика інформація. Я навмисне дала посилання на інший вірш - посуті ми говоримо про одні і ті ж речі, але різними словами.
Щиро вам дякую за коментар і за привітання! -- тут мабуть за переходом метафор не зовсім точно сприйнялися деякі образи -- "задимлена челядь" - то продовження розшифровки гріхів, які чернять душу.... то хто його знає та челядь нехай дозріває чи потрібно сповідатися і очистити душу від неї.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")