Гофровані спекою дні погасаючи, тліють. 3аспрагла вільготного подиху ветха земля, а ти не лякайся, мій Ясене, маю затію- вчуваєш як я проникаю тобі у гілля? Дивись, на твоєму плечі затривожені птиці- серцями і перами чують незриму ходу... прийми мене й нині, як то вже бувало. Насниться тобі у долонях моїх оболок. Я паду... медово-густінно вливаюся в тебе - я смію! У биндах пульсуючих вен- мироточу...Я - сон- отой летаргійно-заждалий од втоми. Я мрію тебе захопити у свій жовтоокий полон. У вітроплащах заколишу тебе, закохаю. Вдивляйся в моє гіпнотичне осердя...спочинь. Без мене ти цвів , розвивався...без мене ти раєм ділився з весною, зорею вмивався вночі ! Зутомленого роздягну...я - любава, я - Осінь... Підземні мої залоскочуть тебе ручаї. Я кожну прожилку...вуста зазолочу і босі нехай розбігаються мавки- коханки твої.
|