Де крила мрії, мов ажурні в’язки – На спицях янголів яскрава нить... - Прекрасна меланхолійна лірика,чуттєва і трепетна.Отака вона-малярка-осінь,щира натхненниця поета!
Щиро вітаю Вас на нашому сайті! Всі ми тут вчимося і стараємося допомогти один одному. Прошу не приймати зауваження, як гостру критику - це процес удосконалення. Вірш мені дуже сподобався з його образами і порівняннями, тільки от "колАж -колАжі", а може це авторський наголос - то підправте. Натхнення!
Дякую, Лесенько, за теплі барви Твого коментаря)))
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")