Образно. Але якщо людям навіть не байдуже, що "осінь втрачає жовтокосу суть", хіба від цього щось зміниться у природі. В людині може й змінитися, бо відчувати світ душею - то і є, напевно, найголовніша зміна, яку може сягнути людина за життя. Отакі думки до вірша.
Та у нас, в країні, є такі, яким все байдуже... А осінь - це так, щоб зупинилиля і подивилися на красу, але, або немє часу, або нема таких талантів,- примічати... Дякую за хороший комент, пане Михайле.
О, це точно , пані Наталія, все до чого ми байдужі- байдуже до нас.... Дякую за репутацію. Удачі!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")