Про красу квітів Троянди червоні, жовті та білі, Це є найпрекрасніші квіти надії. Фіалки, тюльпани, нарциси й ромашки, Це квітки з дитячої гарної казки.
Айстри прекрасні квіти осінні, Вони наче зірки, яскраві й невинні. Хризантеми гарні квіти, І прекрасні наче діти.
Лілії, конвалії, Лотоси й піони, Схожі на прекрасні колокольні дзвони.
Кульбаби завжди цвітуть на газонах, Із них всі дівчатка віночки плетуть, А як одягнуть ці віночки дівчатка, Одразу неначе принцеси стають.
Гладіолуси, гвоздики, Чорнобривці й нагідки Завжди розцвітають швидко І сіяють як зірки.
Ось такі всі квіти гарні, В кожній квітці є краса. А як їх стає багато, То це просто чудеса.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")