упадуть роси ;
босими ногами
по них пройде моє життя ,
піднімуть крила
надії мої вгору
ввійду із вірою в серця .
і може зміною
у душу прийдуть
хвилини радості мені
в любові з гордістю цей світ обійму
хай чудо іншим понесуть .
а що нам завтра -
зменшене майбутнє ?
а що там вчора -
де життя ?..
чи досить бути тут в житті присутнім ?..
чи плодом добрим у серцях !
написано року 2016
дня восьмого місяця сьомого
|