Цікаво написано, картинка аж оживає! Сильно. Лише я тут трішки перечепилася -темно Опісля обіду, тут би просилося підкоригувати наголоси, наприклад - надто темно по обіді. Ноють - русизм, може виють?
Сашко, я на цій фразі "темно опісЯ обіду" зашпортуюся, ну не знаю, може це тільки я. Але мені так близька вовча тема, що мені дуже хочеться зробити цей віршик бездоганним!
Буквально тиждень назад читала книжку Джеймса Оливера Кервуда - "Казан" , Казан - це ім*я собаки, але не просто собаки а собаки на наполовину вовка, так в цій книзі чудово описано природу вовків, те, як вони полюють, як думають, які в них відчуття, звички і т. д. Так ось, Ваш вірш наче по-тій книжці написаний) Браво!!!!!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")