Злітають голуби миру, І не лякають їх смерті. Стрічайте вісників ,люди, Добру не дайте померти.
Не знайде люд оправдання Меті ідей смертоносних... Не може бути змагання, Весь світ цього вже не простить.
Злітають голуби в небо, -Не дайте мир зруйнувати! Єдині будьмо в бажанні: _Війні -НІ!-маєм сказати.
|